logo

Sea Ray Sundeck

Sea Ray Sundeck je poput udobne dnevne sobe na vodi. Njegova brzina i motor od 260 KS i lijepo uređena unutrašnjost, nude vama i vašim voljenima priliku za nezaboravno krstarenje Jadranom. Brod se nalazi na otoku Krku koji spada pod sjeverni dio jadranske obale Hrvatske. Možete kružiti oko otoka ili ići na izlet do drugih otoka koji su jedni od najljepših u Hrvatskoj. Osim toga možete obići i cijeli Kvarner. Polagan način života, more i sunce su upravo ono što vam treba da napunite baterije. Brod ima gornji i donji prostor za izležavanje na suncu, ljestve za penjanje i mali sudoper i hladnjak. Možete ga unajmiti i biti sam svoj kapetan ili pitati nas i iznajmiti skipera te se opustiti i uživati. Za sve prijedloge i pitanja nam se obratite prije bukiranja. Sea Ray vas čeka!


brod/dan: 270-350 €, brod/tjedan: 1,600-2,000 €

logo

Maestral HF

Maestral HF je odličan ako želite dobiti što više od vašeg odmora i usput istražiti obale otoka Krka. Unamjite ga za istraživanje otoka i pronalaženje skrivenih plaža koje nisu pune turista. S njim možete također otići i do Cresa ili Malog Lošinja ili jednostavno kružiti po Kvarneru. Na brod stane do 9 osoba i može se iznajmiti sa ili bez skipera. Pozovite prijatelje ili obitelj na vožnju i uživajte zajedno u ljepotama prirode Jadrana. Ovaj brod ima dovoljno mjesta za sjediti i sunčati se, također i suncobran, ljestve za penjanje kao i GPS i radio. Sve što vam je potrebno za totalni užitak. Ako želite detalje o najboljim turama ili imate nekih pitanja, slobodno nam se obratite na mail ili mobitel.

brod/dan: 100-150 €, brod/tjedan: 500-800 €

logo

Ocean Craft 22

Ocean craft 22 je odličan za istraživanje sjevernog dijela Jadranskog mora i njegove obale. Ima moćan motor od 150 KS i te može primiti 8 osoba, što je dovoljno za dobar provod s grupom prijatelja ili obitelji. Može se iznajmiti sa i bez skipera, no ako želite biti sam svoj kapetan, nemojte zaboraviti donijeti važeću nautičku dozvolu. Brod se nalazi na predivnom otoku Krku, jednom od najljepših otoka Hrvatske obale. Od tuda lako možete otići do obližnjih otoka poput Cresa i Malog ili Velog Lošinja. Obala Kvarnera je još jedna od lijepih i posebnih dijelova jadranske obale koju vrijedi posjetiti. Plovilo ima specijalno mjesto za sunčanje, a na njemu možete uživati u suncu i moru dok se vozite. Također ima sjenilo koje štiti od pretjeranog izlaganju suncu i pruža lijepu sjenu. Za cijenu skipera i ostale detalje nas kontaktirajte na mail ili mobitel.


brod/dan: 150-250 €, brod/tjedan: 900-1,500 €

logo

DAC Racing Formula 1

Formula 1 DAC Racing formula 1 je zabavno i brzo plovilo, odlično za ovisnike o adrenalinu. Formula 1 plovila praktički odmah mogu promijeniti smjer kretanja koristeći više G sile nego bilo koje trkaće vozilo na svijetu. Zbog sigurnosnih razloga, motor je ograničen na 130hp. Jedan sat košta 200 eura, idealno za grupe od 4 ljudi od kojih se svaki utrkuje 15 minuta. Gorivo je uključeno u cijenu te također dobivate osobu koja će biti na drugom brodu, spojena na interfon i mjeriti će vaše vrijeme u utrkama. Kao nagradu, dobit ćete video snimljen go pro kamerom tako da nikad ne zaboravite to iskustvo. Za sva pitanja nas kontaktirajte na mail ili mobitel.

brod/sat: 200 €

Za više informacija o brodovima KLIKNITE OVDJE.